Gode julegaveideer til mænd

Det er ikke nemt at finde på, hvad man skal give i gave, især hvis personen man skal købe til aldrig ønsker sig noget. Så hvad skal man dog give i julegave til manden, der bare intet ønsker sig? Det vil vi gerne hjælpe dig med. Vi har fundet et par gode idéer til hvad du kan give ham i gave.

 

NetAtmo vejrstation

vejrstationEn NetAtmo vejrstation er den perfekte gave, fordi alle bare snakker om vejret. Det har faktisk ifølge undersøgelser vist sig at være et af de mest omtalte emner i dagligdagen. Du kender det sikkert også selv, snakker du med en som du ikke rigtig kender, så er det ofte en kommentar eller to om hvor elendigt vejret er i Danmark, eller også er det en kommentar om hvor dejligt vejret er når solen skinner.

Hvorfor lige NetAtmo? Vi kan alle sammen holde øje med vejrudsigten via vores smartphones eller ved at tænde computeren eller se vejrudsigten i fjernsynet. Men hvorfor overhovedet vælge at investere i en NetAtmo vejrstation? Dette gadget er for den helt store nørd, der virkelig går op i vejret.

Med en Netatmo vejrstation kan du ikke bare holde øje med temperaturen udenfor, du kan også med fordel holde øje med stuetemperaturen. Udover at du selvfølgelig har mulighed for at se hvor varmt/koldt det er inden- og udenfor, så kan du også se CO2-indholdet, lufttrykket, lydniveauet og luftfugtigheden.

Der er mange flere fordele ved NetAtmo, du kan læse mere om de mange fordele ved NetAtmo her.

 

Droner

dronerVi vil ikke anbefale en bestemt drone, men generelt er droner bare blevet ekstremt populært og vi er ret så sikre på at droner også har en stor fremtid foran sig. Droner kan bruges til leg, men kan i den grad også bruges til professionelt brug.

Der er endda fotografer der bruger droner til at tage flotte luftfotos. Kvaliteten kan være ekstremt god, da du kan tilslutte mange forskellige slags kamera, fx et GoPro kamera.

Vi kan klart anbefale dig at købe en drone, og det behøver endda ikke at være en dyr en af slagsen. Du kan finde nogen billige droner der passer perfekt til nybegynderen og børn. Senere hen, kan de så selv vælge om det har interesse at købe en dyre og mere avanceret drone.

Du kan læse meget mere om de forskellige droner lige her.

 

En personlig træner / Et træningsarmbånd

fitbit-armbaandTræningsarmbånd er blevet utroligt populært, da vi i Danmark er blevet meget mere opmærksomme på sundhed. Vi går mere op i motion og sund kost end nogensinde før. Hvis du gerne vil i gang med at træne lidt mere seriøst og have styr på dine fremskridt, så kan du få hjælp af Fitbit.

Fitbit har efterhånden udviklet en del forskellige produkter, og mange af dem er utroligt smarte. Vi kan med fordel anbefale dig en personlig træner i form af et Fitbit Flex armbånd. Du kan besøge Fitbits officielle side lige her, hvis du gerne vil læse mere om de forskellige træningsarmbånd.

Vi håber at du er blevet inspireret til at finde den næste julegave, til ham der bare har alt og aldrig ønsker sig noget.

Skriv et svar