Hvad koster bredbånd i Danmark?

Man kommer ikke udenom at der de sidste mange år efter finanskrisen har været stort fokus på at spare penge i hverdagen. Dette er ikke noget der ser ud til at ændre sig fremover, hvorfor vi lige så godt kan vænne os til at skulle kigge på hvor der er penge at spare i budgettet.

Et af de steder man kan kigge efter penge at spare er på bredbånd priser. Det er svært at forestille sig et hjem i Danmark uden en internetforbindelse og det er i de fleste tilfælde lig med en bredbåndsforbindelse. Dette hænger dels sammen med udbuddet af disse, men også med at vores forbrug af streamingtjenester af musik, serier og film er blevet en meget stor del af det samlede internetforbrug i hjemmet.

Men hvad koster så bredbånd i Danmark i 2014? Det er noget der i virkeligheden kommer an på hvilken hastighed bredbånd man ønsker sig. Derfor er man nødt til at kigge på hastigheden, før man kan sammenligne priserne. For at vi i denne artikel kan give dig et mere præcist svar på spørgsmålet om, hvad bredbånd koster i dagens Danmark, vælger vi derfor at tage udgangspunkt i en hastighed på 30 Mbit, der er noget af det mest normale i de danske hjem for tiden.

TDC tager for denne pakke 299 kr. i oprettelse og 269 kr. hver måned. YouSee tager også 269 kr. månedligt, men kun 100 kr. i oprettelse. Telia har ikke 30, men 40 Mbit, hvilket de tager 249 kr. om måneden for med gratis oprettelse. Waoo! har som det mindste 50 Mbit, som de tager 199 kr. for om måneden og gratis oprettelse. Fullrate tilbyder max 20 Mbit for 249 kr. og 299 kr. i oprettelse. Telenor tager 269 kr. månedligt og igen gratis oprettelse.

Det er altså helt klart Waoo! fra de danske elselskaber der lige nu er den billigste løsning, hvor man endda får lidt hurtigere hastighed med i hatten. Men generel ligger prisen på omkring de 250 kr. om måneden for en bredbåndsløsning, der dækker de mest normale behov for en dansk familie i 2014.06.08

Vores oplysninger til denne artikel kommer fra den danske hjemmeside billigtbredbåndguide.dk der har specialiseret sig i at sammenligne priser på bredbånd i Danmark, så du altid kan finde det billigste bredbånd, når du skal vælge nyt bredbånd. Det kan også godt betale sig at følge med fremadrettet. Mange falder i fælden med at beholde det bredbånde de har til samme pris i mange år fremad, selvom priserne falder.

Skriv et svar