Ingen fest uden champagne

Skal der for alvor fejres, er den helt sikkert en ting, der aldrig må mangle og det er Champagne. Der findes nok ikke nogen drik, som på samme måde forbindes direkte med særlige festlige stunder og ting der bør markeres på en ganske speciel måde. Der findes masser af glimrende mousserende vine, der også sagtens kan hældes i glassene og nydes, men vil man være på den sikre side, så skal man altid vælge en god Champagne til de mindeværdige stunder. Bobler skal der til og der skal helst være rigeligt af dem, køb derfor hellere nogle flasker og hav dem liggende klar på køl til når lejligheden melder sig.

Champagne er mange ting

highend56 champagneGod champagne er mange forskellige ting, der findes på mange forskellige prisniveauer. Som med alt andet vin, handler det i høj grad om smag og behag, hvilke dråber man foretrækker. Der er ingen grund til snobberi, men på den anden side heller ingen grund til at lade sig nøje med mindre end det allerbedste. Mange kan bedst lide den tørre type, men andre foretrækker klart den mere søde. Overvej om den skal drikkes alene eller om der skal spises noget til. Få en god vejledning der, hvor flaskerne indkøbes. Der kan de med sikkerhed rådgive omkring, hvilke typer der egner sig bedst til netop dit formål. Sørg for at have de rigtige glas til rådighed. Enten de høje glas med stilk og lille åbning, – de såkaldte ”fløjter” eller de lave med bowleform, som man ser noget sjældnere. Det giver prikken over det famøse i, når boblerne serveres for gæsterne. Til et bryllup er det særlig festligt, at stable glassene i et tårn inden der skænkes, det kræver minimum fem glas og en lille smule øvelse, men effekten er stor. Sørg altid for at Champagnen er tempereret og er ca. 6-8 grader, det giver den allerbedste oplevelse.

God Champagne kan sagtens købes på nettet

Vin og spiritus kan med stor fordel handles på nettet, når man har behov for det. Som med alle andre varetyper gælder der, at der er gode priser, imponerende udvalg og lynhurtig levering til alle dele af landet. Besøg webshoppen highend56.dk inden den næste fest og lad trygt dem levere skønne bobler og alt andet eksklusiv drikkelse, der skal bruges. Her findes kun prima kvalitet og førende mærker, som man kan have 100 % tillid til, lige meget om man er vinkender eller ej.

Skriv et svar