Sådan vælger du solbriller/skibriller til skiferien

Skal du snart på skiferie, men har du endnu ikke fået købt dig nogle solbriller/skibriller til ferien? I så fald er dette indlæg lige noget for dig. Du kan nemlig læse om, hvordan du med et par ganske få tips kan få valgt de helt rigtige skibriller.

Læs meget mere om det herunder.

Design betyder meget for mange

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at design på skibriller betyder uhyre meget for den øvede skientusiast. Derfor er design et punkt du selvfølgelig skal overveje. Skal brillerne passe til det resterende outfit eller skal de skille sig ud som en sej kontrast? Der findes skibriller i mange forskellige afskygninger, hvorfor det godt kan tage lidt tid at finde frem til en sej og god model.

Glem ikke komforten

Du må selvfølgelig heller ikke glemme komforten. Skibriller skal være behagelige at have på, da du bruger dem aktivt. Det vil sige, at de ikke må sidde og irritere dig, når du blæser ned af de mange pister. De skal derimod sidde godt til uden at virke som en stopklods eller lignende. En god ide er at prøve lidt forskellige skibriller, inden du beslutter dig for at købe et bestemt par. Du kan i øvrigt også læse lidt anmeldelser og tests på nettet, da det også kan hjælpe dig med dit valg.

Pris og kvalitet hænger typisk sammen

Du skal vide, at inden for skiudstyr, så hænger pris og kvalitet typisk sammen. Derfor er det ikke altid en god ide at købe nogle meget billige skibriller, hvis du forventer en bestemt kvalitet.

Gode skibriller koster typisk fra 400 kr. og op. Derfor anbefales det som minimum at give 400 kr. for dine skibriller, hvis du gerne vil have, at kvaliteten skal være god – og de samtidig skal kunne holde længe.

Find en god forhandler med et stort udvalg

Når du har gennemgået ovenstående punkter, er det blevet tid til at finde en god forhandler, hvor du kan finde dine drømme solbriller/skibriller til ferien. Hvad er en god forhandler så?

En god forhandler har et stort og bredt udvalg med mange forskellige mærker og prisklasser. Derudover har forhandleren også en god om-os side samt et højt kundeserviceniveau. Hvordan finder du ud af om firmaet har en god kundeservice? Det kan du bl.a. gøre ved at ringe eller skrive til dem med henblik på at få svar på nogle spørgsmål. Er de flinke til at svare, er du højst sandsynlig stødt på en god butik.

Inden du vælger forhandler, kan du overveje at besøge denne side, hvor du bl.a. kan læse meget mere om de populære skibriller fra POC. POC er et meget anerkendt og populært mærke, der udover skibriller også laver cykelbriller og almindelige mode solbriller.

Skriv et svar