Lån 3000 kroner og brug dem fornuftigt

Har du netop lånt 3000 kroner? I tilfælde af at du har, har du sikkert også en ide med, hvad pengene skal bruges på. For der kan være mange grunde til at låne penge. Du står måske overfor en dyr studiestart, hvor både bøger, lommeregnere og statistikopslag skal betales. Eller du har måske netop fundet hunden i dit liv, som skal bo sammen med dig og din samlever.

Der er efterhånden mange måder man kan låne penge på. En mulighed er at krybe på knæ for forældre eller gode venner. Mange vil dog helst undgå at have penge imellem sig selv og slægtninge eller venner. Der findes heldigvis også mange andre alternativer. Et er, at låne pengene i sin bank. Med en snak med sin bankrådgiver kan man få en sådan aftale fastlagt. Derudover findes der internetbaserede lånformidlere. Mange af disse promoverer sig selv med fordelagtige rentesatser og lånevilkår. Det er dog altid en god ide at være vågen og undersøge markedet grundigt inden man tager et sådan lån.

Har du fået pengene og er du en af dem, som mangler inspiration til, hvordan de skal bruges? Så læs med her. Her kommer nemlig 2 gode bud på, hvad man kan bruge 3000 kroner på.

danske mønter

Lån 3000 kroner og tag på weekendtur

Der er intet som en weekendtur i fremmede omgivelser; et pusterum fra en travl hverdag og fra dagligdagens rutineprægede pligter. Tag til en storby i Europa og oplev årstidens stemningsfulde julemarkeder og julebelysninger. Eller tag til sydens varme og slap helt af på et alt-inklusiv hotel, ved poolen, på stranden eller på en hyggelig veranda.

Er man fortrolig med søgning på internettet kan man både nemt og hurtigt finde frem til gode tilbud, hvor både transport og overnatning er inkluderet i weekendrejser. Man kan især finde lave priser, hvis man er fleksibel med hensyn til rejsens tidspunkt, destination og transportform. Derudover kan prisen være væsentlige lavere end normalt, hvis man finder en såkaldt afbudsrejse. Disse rejser sælges kort tid før rejsedatoen, og er altså pladser som sælges grundet andres afbud.

Et godt udgangspunkt er at søge på internettet. Der findes mange sider, som specielt tilbyder afbudsrejser. Man kan også blot søge på forskelliges rejsebureauers sider og finde frem til netop de specifikationer man ønsker for sin weekendrejse.

På den måde kan man mere eller mindre spontant planlægge en weekendtur kort før weekenden og ovenikøbet være heldig at finde tilbud på under 3000 kroner.

Lån 3000 kroner og få en motorvarmer

Et andet bud på, hvad du kan bruge pengene til, hvis du har lånt 3000 kroner, er en sand ven i vinterkulden. De fleste kender fornemmelsen af at sætte sig ind i en iskold bil om morgenen, som ikke bliver varmt før de første 5 kilometer er kørt. Undgå dette med en motorvarmer til din bil, og sæt dig i stedet ind i en dejlig, forvarmet bil på de kolde vintermorgener. Motorvarmeren kan tændes på en fjernbetjening og kan tidsindstilles, således at bilen ikke opvarmes i unødvendig lang tid forinden du skal køre. Udover at opvarme bilens kabine varmes motoren også så man undgår at koldstarte sin bil.

En motorvarmer forhandles typisk hos en bilmekaniker, en bilforhandler eller hos en reservedelsforhandler. Den skal som udgangspunkt monteres af en autoriseret bilmekaniker. Mekanikeren kan sandsynligvis også hjælpe med rådgivning omkring det rette valg af motorvarmer og om, hvordan den bedst muligt bruges og bevares.

Man kan altså ved at gøre de rette køb, få meget ud af at låne 3000 kroner; både udenlandske oplevelser og komfortabel varme på de kolde vintermorgener.

Læs mere i denne låneguide.

One comment

Skriv et svar